lunes, agosto 13, 2012

S.D. SOFAN 1 - XALLAS DE SANTA COMBA 7

Foi vapuleada a Sd no trofeo das festas de Sofan por un Xallas de Santa Comba moi superior os locais, con un ritmo de xogo infernal e as cousas moi clariñas de como se debe xogar no campo do Carral. O equipo local acusou a falta de acoplamento dos seus homes, e os goles visitantes foron caendo polo seu propio peso.

S.D. SOFAN - Bugy, Roberto Souto, Gustavo, Lista, Oscar Pardo, michel, Pensado, Ivan Rey, Edu, Jacobo e Santi. Tamen xogaron Pikas, Marcos Pensado, Dani, Berti e Cantudo.

O gol local marcouno Pikas no segundo tempo.

Os visitantes, con un Mon en plan director de orquesta, e con Javi Suarez, Noli e DArio Capelo entrando unha e outra vez na defensa local, crearon infinidade de ocasións dende o primeiro minuto, ante unha Sd que so a balon parado por medio de Jacobo inquietou a Diego. O resultado o descanso era xa de 0-4. O segundo tempo foi un tramite, tipico partido de entrenamento, onde os da Sd pouco mais que defender fixeron.

Sirve este correctivo de lección os homes de Pablo Mallon, que todavia teñen moito que acoplar o equipo de cara o inicio ligueiro o dia 2 de setembro contra o Dumbria B en Sofan.