miércoles, mayo 05, 2010

COPA DA COSTA: S.D. SOFAN 9 - U.D. MONTELOURO 2

Disputouse o pasado sábado en horario matutino a ida de dezaseisavos de final da Copa da Costa. Rendia visita ó campo do Carral o Montelouro, e como ocorreu no partido ligueiro, o resultado foi abultado a favor do equipo local, quedando a eliminatoria virtualmente sentenciada. 150 espectadores se acercaron ó coliseo sofanista en mañan perfecta para a practica do fútbol.

S.D. SOFAN - Carlos Tojeiro (José R. 46´), Manuel Varela, Gende, Gustavo (Miniño 55´), Óscar Pardo, Mario Casal (Jacobo 70´), Pizo, Diego (Eloy 65´), Adrián Varela, Berti e Suso Docampo.

MONTELOURO - Fran Figueroa, Juan (Denís 50´), Canote, Chema, Isma (Adrián 75´), Tono, Edu, Raúl, Pepiño (Geiko 70´), Riki e Aitor

ARBITRO: Brun Pintor

Goles: 1-0 min.10 Adrián; 2-0 min.15 Suso Docampo; 2-1 min.27 Chema; 3-1 min.36 Diego; 4-1 min.50 Berti; 5-1 min.58 Berti; 6-1 min.68 Miniño; 7-1 min.74 Eloy; 8-1 min.82 Berti; 8-2 min.86 Chema; 9-2 min.90 Gende.

Dende o principio o dominio foi local, o Montelouro acusou a falta de gardameta e cos 2 primeiros goles parecia que a goleada podia ser de escandalo, pero un arreon de orgullo visitante puxo contra as cordas á SD, que viu como Carlos sacaba unha tremenda man a tiro de Tono, e o posterior 2-1 sembrou a incertidume nas filas locais.

Tras o descanso a resistencia dos de Louro veuse abaixo e a goleada puido incluso ser maior. Os locais xogaron a placer, baixaron o ritmo e deixaron pasar os minutos vendo como caian os goles. Unha vez mais foi Berti o protagonista anotando tres tantos. O dianteiro sofanista tenlle verdadeiramente tomada a medida ó Montelouro.