domingo, noviembre 11, 2007

FISTERRA SD 1 SD SOFAN 1

Xusta igualada a que se produciu hoxe no Ara Solis, entre dous equipos que demostraron o por que do seu equilibrio na taboa clasificatoria, e que se entregaron en dura pugna durante os 90 minutos de xogo. Boa entrada no campo do Fisterra en tarde soleada, os dous equipos alinearon a:

FISTERRA SD: Jose, Rafa, Dani (Jesus m.46), Chula, Manin, Isma, Borja Santos(Borja m.79), Bebeto, Manuel, Roa (Eduardo m.70) e Rodri (Tata, m.46).

SD SOFAN: Jose Ramon, Baneira, Gustavo, Juanjo, Gende, Pizo, Adrian, Bertin, Cristian (Berti m. 67), Suso e Victor Docampo.

ARBITRO: Daniel Perez Montouto. Amonestou a Rafa, Manin e Manuel por parte local, e a Gende, Suso e Berti pola SD

GOLES: 0-1 m. 39 saque de porta que peira Pizo, toca Suso en profundidade e Cristian bate a Jose na sua salida. 1-1 m. 78 Tata recibe á espalda da defensa visitante en posible fora de xogo e empata a contienda

Mostraronse respeto os dous equipos no inicio e primaron os acertos de ambas defensas. O Fisterra creou perigo en varias xogadas a balon parado buscando a altura de Bebeto, e a Sd montou un par de contras que a piques estiveron de levar un susto á grada. Un corner sacado ó borde da area acabou con un remate de Bertin que se foi alto por pouco. A loita centrabase no medio do campo e as forzas estaban moi igualadas cando chegou o gol de Cristian co que se chegou ó descanso.

O primeiro cuarto de hora da reanudacion seguiu polos mismos derroteros, co Sofan controlando a situacion con solvencia. Pero o Fisterra apretou os dentes e empezou a encerrar ós visitantes na sua area a base de forza. Chegaron as ocasion pouco a pouco, sobre todo un remate clarisimo de cabeza que dou no pao e se paseou pola linea de gol. Pudo matar o partido Berti nun remate a boca de xerro que sacou Jose de milagro, ou nun remate en plancha que se foi fora por pouco, pero acto seguido empataron os verdes, que ainda tiveron algunha ocasion hacia o final.