domingo, octubre 14, 2007

CASTRIZ CF 3 SD SOFAN 0

Clara derrota da SD no campo de San Pedro ante un Castriz moi forte no seu terreo de xogo que se levou o partido con xustiza. Bastantes seguidores visitantes na bancada. O Sofan vestiu de blanco por coincidencia de colores entre ambas camisetas.

CASTRIZ CF - David, Martin (Javier m.71), Toniño, Alex, Roberto, Jota, Sebas (David Brenlla m.51), Luis, Ancho (Bruno m.68), Cesar (Moro m.65) e Suso (Jesus m. 48)
SD SOFAN - Costa, Baneira, Gustavo, Juanjo, Gende (Pancho m.15), Varela, Adrian (Victor Docampo m.65), Bertin (Marcial m.72), Berti (Cristian m.51), Suso Docampo e Eloy

ARBITRO: Javier Serrano Castro, amonestou a Baneira polo Sofan, co que se perderá o seguinte partido contra o Muros no Carral.

GOLES: 1-0 m. 40 Luis engancha un zurdazo dende fora da area que entra pola escuadra 2-0 m.66 Perdida de balon no medio campo da SD, o balon chega ó segundo pao onde entre David Brenlla e Gustavo introducen o esferico 3-0 m. 76 Toniño á saida dun corner.

Non puido impoñer o seu futbol a SD en ningun momento e viuse superada pola contundencia e a claridade de ideas do equipo local. O primeiro cuarto de hora foi do Sofan, que lanzou un par de faltas ó borde da area, e Adrian tivo unha boa ocasion diante de David, pero non chegou por pouco. Os 15 minutos tivo que ser retirado Gende con un corte na ceja e a partir de ahi o Castriz adueñouse do mediocampo, e comenzaron a servirlle balons a Ancho, moi perigoso toda a tarde. Costa salvou un par de man a man, e un remate do dianteiro saiu lamendo o pao. Jota puido facer o seu futbol, e en defensa os locales mostrabanse inexpugnables. O gol de Luis facia xustiza.
No segundo acto a SD nunca foi capaz de rasear a pelota con criterio. O futbol foi moi directo e nese terreno o Castriz movese como peixe na auga. O segundo gol matou o partido, e a partir de ahi foi un deixar pasar os minutos ata a conclusion do choque. En ningun momento os dianteiros visitantes recibiron balons en condicions e así é moi dificil marcar un gol. O domingo visitaranos o Muros e teremos a oportunidade de resarcirnos.