lunes, noviembre 21, 2011

MUROS 0 - S.D. SOFAN 1

Gran partido da Sd en Miraflores. Soubo conter o acoso inicial dos muradáns, para pouco a pouco facerse co dominio do encontro. Uns moi bos vinte minutos ó inicio do segundo tempo serviron para poñerse por diante no marcador, e a partir de ahi demostrar a solvencia defensiva que ven acreditando nos últimos desplazamentos e levarse o gato á auga.

MUROS - Lupi, Mayuyo, Gael, Marco, Gelo, Alberto, Jesus - Mingos 60´-, Dani, Oscar, Sexo e Adrian - Maxi 81´-.

S.D. SOFAN - Luis de la Peña, Adrian, Diego - Juanjo 69´-, Miniño, Juan Rabuñal, Pensado, Suso Docampo, Ivan Rey, Abel - Edu 88´-, David Pensado - Jacobo 66´- e Berti - Mario Casal 80´-.

ARBITRO. Hermo Alonso, que amonestou a Dani por parte local, e a Miniño, Abel, Mario e Juanjo por parte visitante. Unha vez rematado o encontro expulsou ó xogador local Sexo.

GOL.
0-1 58´ Gran combinacion entre Abel e Diego por banda esquerda que remata con un centro raso deste ultimo que Berti empalma á rede na boca de gol.

O equipo local, facendo honor á fama de equipo intenso e aguerrido que ten esta tempada, comenzou acosando a meta de Luis. O meta sofanista luciuse a tiro de Oscar nada mais comenzar o encontro. Cada saque de banda e cada corner era defendido con mimo polo equipo de Vicente, sabedor do potencial neste tipo de xogadas dos de Sil. Tivo Sexo a mais clara ocasion neste periodo, pero cando se atopaba so diante de Luis o meta coruñés arrebatoulle o balon nunha gran intervencion. A Sd probou sorte con disparos lonxanos, primeiro Abel e logo Berti e Ivan, pero sin inquietar en gran maneira a Lupi. Oscar e Jesus probaron sorte por parte muradana, pero o meta da Sd estivo moi ben toda a tarde e non deixou resquicio para o gol dos locais. A ultima antes do descanso foi para a sd pero o remate frouxo de Abel de cabeza despexouno Lupi.

A tonica do primeiro tempo, con un Muros buscando rapidas contras aproveitando a velocidade dos seus homes en punta Sexo e Adrian, e coa Sd contemporizando e levando o control do balon, non mudou no segundo. Os primeiros vinte minutos foron de total dominio da Sd, que xogou francamente ben, tivo duas boas ocasións por medio de Ivan e Pensado, e anotou o gol que decidiu o encontro. A partir de ahi o Muros volcouse, con mais corazon que cabeza, fiando as suas internadas ofensivas á velocidade de Sexo e ó talento de Oscar. Tivo este xogador a mais clara do partido pero botou alto un remate na boca do gol tras centro de Sexo. A Sd sacou a relucir a veterania da sua xente de retaguardia e solventou o acoso e derribo final do Muros, con Mayuyo de dianteiro centro. Incluso Jacobo e Abel tiveron duas boas ocasións á contra, pero o partido esmoreciu co 0-1 no marcador.