lunes, septiembre 26, 2011

S.D. SOFAN 2 - BUÑO C.F. 2

Persiste a maldición para a Sd. Sairon os xogadores dispostos a dedicar unha victoria ós lesionados de larga duración Gende e David Velo, pero o que se atoparon foi un novo lesionado, Eloy Boedo, con un esguince forte no tobillo, e con un gol no tempo de desconto de corner directo que fixo voar dous puntos do Carral. Moi boa entrada de público, mais de 170 afeccionados, viron en tarde moi calurosa a igualada entre Buño e Sofán.

SD SOFAN - Richard, Adrian, Victor Docampo, Jesus, Juanjo, Aleman -Roberto Souto 78´-, Eloy - Abel 21´-, Jacobo -David Pensado 68´-, Ivan Rey -Berti 75´-, Suso Docampo e MArio Casal

BUÑO - Toni, Brais, Oscar Pardo, Alfredo, Angel, Jorge Calvete, Ismael, Elias - Antelo 46´-, Emilio, Victor e Dourado -Dani Calvete 78´-.

GOLES:

1-0 33´Centro cerrado de Jacobo que Mario deixa pasar e cólase na meta de Toni.

1-1 51´Centro sin perigo de Ismael que Richard o intentar blocar mete na porteria.

2-1 83´boa xogada da sd por banda dereita, o balón chega a Suso no borde da area, fai un recorte e clava o esférico na escadra.

2-2 92´Richard de corner directo.

Saiu moi forte a Sd, impoñendo un ritmo alto de presión, roubando balóns e acercandose con perigo á meta de Toni. Ainda así as imprecisións predominaron e o fútbol non era fluido. O Buño fiaba a súa ofensiva ás arrancadas de Victor, ben controlado en principio por Juanjo. O cuarto de hora unha nova lesión nas filas da Sd. Retirouse Eloy con un forte esguince de tobillo.

Jacobo e Mario estaban peleóns, e unha boa xogada do arteixán non a rematou Casal por pouco. Ivan disparou forá á saida dun corner. O partido era moi trabado, de loita constante no centro do campo. O primeiro gol da tarde tranquilizou ós homes de Vicente, que xogaron os seus mellores minutos. Unha gran contra da Sd cortouna Angel, o mellor do equipo visitante, cando Mario se dispoñía a marcar. Ivan Rey fixo a mellor xogada do encontro, nunha arrancada dende o centro do campo na que se foi de canto rival lle saiu o paso e espetou o balon no largueiro cando xa se cantaba o gol. O descanso a Sd dominaba a situación.

Pero o inicio do segundo tempo foi nefasto para os locais. O desafortunado gol levou a un periodo de desconcerto local, que a piques estivo de aproveitar o Buño para adiantarse no marcador. A saida de Antelo e as dubidas da defensa local propiciaron varias situacións de panico na meta de Richard. A ocasión mais clara foi para Dourado, que tras unha gran contra se plantou ante Richard e enviou o balon fora.

Os ultimos minutos foron de acoso da Sd, con mais corazón que claridade futbolistica. Adrian disparou con potencia fora. Berti e Abel tiveron un par de boas ocasións, antes do golazo de Suso Docampo, que parecia sentenciar o encontro. Pero este ano non se sabe o que pode pasar nos partidos da Sd, e o incrible gol de Richard deixou as tablas no marcador xa no tempo de desconto.