Tarde fria e desapacible no campo do Carral. Uns 100 espectadores viron a segunda victoria como local da Sd ante un Nanton que deixou unha boa impresion no coliseo sofanista.

SD SOFAN - Richard, Ivan Rey, Diego, Juanjo, Pensado, Eloy Boedo, Suso Docampo, Jacobo -Aleman 55´-, David Pensado - Juan Rabuñal 63´-, Berti -Mario Casal 71´- e Abel -Edu 75´-.

NANTON - Bonano, David - Ivan 79´-, Diego, Felix, Sito, Carlos Vidal, Fabio, Cristian, Luis, Manolo e Martin.

Arbitro - Prieto Rojo

GOLES:
1-0 33´Centro de Diego dende a banda esquerda que remata Jacobo de cabeza ó fondo das mallas.
2-0 61´Suso Docampo engancha unha gran volea dende 25 metros que se cola por encima do meta visitante.
3-0 66´Falta botada ó punto de penalti que remata Berti de cabeza libre de marca.
3-1 81´Ivan remata no segundo pao unha xogada a balon parado.

Foi o Nanton un rival correoso. Non se viu bo futbol no inicio de encontro. Abel probou fortuna con varios disparos á meta de Bonano. O Nanton, con un futbol moi directo, disparaba á porta de Richard á minima ocasión. A ocasión mais clara da Sd tivoa Pensado á saida dun corner, pero o seu remate foise alto por pouco. O gol de Jacobo despertou ó Nanton que xogou os seus mellores minutos, pero atopouse con un inspiradisimo Richard que fixo duas grandes paradas antes do descanso, a tiros de Fabio e sobre todo de Manolo, sacando os aplausos do graderio.

O Nanton, con Luis como referente ofensivo, e Sito de mariscal da defensa, buscou o empate ó inicio do segundo tempo. Tivo duas claras ocasións, sobre todo un remate de Luis ó largueiro, pero foi a Sd quen matou o partido nas duas ocasións que tivo no segundo tempo. A pesar de estar xogando un frouxo encontro, a Sd atopouse con un 3-0 a favor, realmente inmerecido. O Nanton seguiuno tentando ata o final do encontro, pero o partido xa estaba decidido. De aqui o final, reseñar que a Sd se soltou un pouco, enlazou boas xogadas, e tanto Edu como Mario poideron ampliar a conta local.