lunes, enero 14, 2013

DUMBRIA B 1 - S.D. SOFAN 3

Sufriu a Sd no campo do Conco. Un animoso filial adiantouse no marcador e puxolle as cousas moi complicadas ós homes de Mallon, que foron quen de resolver o partido con dous goles salvadores antes do descanso.

DUMBRIA B - Fher, Adrian, Kevin , Tati, Jesus - Fernando 60´-, Toja, JAvi - Vicente 70´-, Pereira, Miki - Israel 46´-, Josiño - Maikel 80´- e Alex.

S.D. SOFAN - Dani, Lista, Juanjo, Gustavo, diego (Cantudo 89´), Eloy Boedo (Michel 65´), Eloy Cabeza, Ivan Rey , Abel (Edu 70´), Ivan Rojo, Suso Docampo (Pikas 80´).

ARBITRO. Vazquez Lema, que amonestou a Eloy Cabeza, Ivan Rojo e Lista.

GOLES:
0-1 11´ Centro dende a banda dereita que empalma Josiño de media chilena marcando un autentico golazo.
1-1 35´ Penalti que transforma Abel.
1-2 42´ Milimetrica contra da Sd na que o balón pasa por toda a linea de ataque, chegandolle a Ivan Rojo que mete un gran centro dende a dereita e Abel, de gran remate de cabeza chegando dende atras adianta os visitantes.
1-3 83´ Gran xogada de Eloy Cabeza e Edu anota a sentencia.

Era un partido trampa o de Dumbria e a Sd pareceu non enterarse no primeiro cuarto de hora. Os locais, cun equipo moi xoven, sairon a por todas e o debutante Dani tivo que lucirse nun man a man nada mais comenzar o encontro. Ó pouco chegou o golazo de Josiño, que pareceu despertar algo á Sd.  Ainda así tivo o filial outra ocasion clarisima, pero entre Diego e Gustavo conxuraron o perigo. A partir de ahi chegaron as ocasión visitantes. Suso por duas veces, dous disparos de Ivan Rey dende o borde da area e Abel perdonaron diante de Fher. Igualou de penalti a Sd, pero todavia as contras locais facian sufrir moito ó equipo rojillo, e nisto unha gran xogada da Sd serviu para irse en ventaxa ó descanso, algo inxusto ó tenor de como foran as cousas no primeiro acto.

O partido calmouse tras o descanso, volvendose lento e insulso. Dani estivo moi seguro baixo paos, saindo moi ben e abortando as escasas chegadas locais. O Dumbria pediu un penalti por mans de Lista. A Sd dedicouse a controlar o encontro e nunha gran xogada de Eloy Edu anotou a sentencia. Tivo o propio Edu outra ocasión clarisima antes do final do encontro pero xa estaba a sorte botada.

As notas positivas do encontro foron a volta de Suso Docampo ós terreos de xogo, inedito o dianteiro esta tempada. Suso mostrouse en moi boa forma, ainda que lle faltou o seu goliño de sempre. O meta Dani, no seu primeiro partido como titular estivo moi ben, e Ivan Rojo, que foi un dos destacados na ofensiva da Sd na sua volta á titularidade.