lunes, noviembre 05, 2012

CARNOTA 3 - S.D. SOFAN 0

Deixouse o liderato a Sd no campo de Lombans, recinto maldito para os sofanistas, nun partido no que ainda que se estivese xogando un par de horas mais, non seriamos quen de bater a meta local. Duas xogadas resumen o encontro, unha no segundo tempo na que ata 6 remates dentro da area pequena carnotana non atopou porta, e outra o surrealista gol en propia meta de Carlos Lista. Os de Cambeiro, moi serios e sabendo ben ó que xogan, aproveitaronse perfectamente da mala tarde da Sd para levarse os tres puntos.

CARNOTA - Luis de la Peña, Lolo, David Brea, Manolo Chouza, Pedro, Beiro, Nakata, Jose Manuel, Jacobo, Rodri e Bernardo.

S.D. SOFAN - Bugy, Ivan Rey, Diego - Marcos Pensado 77´-, Lista, Juanjo - Gustavo 81´-, Eloy Boedo - Jacobo 65´-, Michel, Eloy Cabeza, Edy - Santi 68´-, Pikas e Abel.

ARBITRO: Cives Enjo, que amonestou a Brea, Beiro e Nakata por parte local, e a Lista e Juanjo por parte visitante. Expulsou a Jacobo con vermella directa no minuto 76.

GOLES:
1-0 35´ Centro dende o mediocampo sen aparente perigo, Juanjo e Bugy non se entenden e o central marca en propia meta.
2-0 75´ Xogada por banda esquerda carnotana, que remata nun centro ó borde da area e Rodri chegando en carreira engancha un trallazo que se cola pola escadra da meta de Bugy. Un golazo.
3-0 89´ Un dianteiro local cruza ante a saida de Bugy, e cando o balón ia sair pola linea de fondo mansamente, rebota de maneira fortuita en Lista e colase na porteria visitante.

Uns primeiros 25 minutos malisimos da Sd, totalmente fora do partido, facian presaxiar o que podia suceder. Nin se combinaba con precision, nin se exercia a presion habitual cando os xogadores de Cambeiro tiñan a pelota. Os locais, moi serios apretaban e mostrabanse agresivos, tentando facer chegar balóns a Jacobo, unha vez mais de dianteiro centro. Beiro e Rodri intentarono con disparos lonxanos, pero foi nunha xogada sen perigo ningun onde se adiantou o cadro local. Panorama perfecto para os carnotáns, que se replegaron e defenderon o resultado ata o descanso. Ainda así no ultimo cuarto de hora a Sd xogou o seu mellor futbol, creando tres claras ocasions de gol: na primeira unha pared entre Eloy e Edy deixou solo ó mediapunta ante Luis, pero o seu disparo foise alto. Mais tarde un precioso centro de Edy rematouno Abel a bocajarro pero entre Luis e un defensa alonxaron o perigo. O borde do descanso foi Lista o que rematou unha falta botada por Michel a 2 metros escasos da porteria, pero detivo unha vez mais Luis, moi seguro toda a tarde.

O segundo tempo comenzou con un acoso intenso dos visitantes, e reclamaronse dous penaltis na area local, un por mans de DAvid Brea, e outro, mais claro este, por derribo de Pikas cando ia anotar o tanto do empate. A ocasión mais clara tiverona entre Edy e Abel, pero os seus sucesivos remates foron rexeitados entre a defensa e o porteiro local. Nunha contra sentenciou o Carnota, cun golazo de Rodri. A partir de ahi e coa expulsion de Jacobo foi un querer e non poder dos visitantes. que non tiveron certamente o seu dia de cara a gol, a pesar de anotar dous tantos en propia porta.