lunes, febrero 19, 2007

S.D. SOFAN 1 CORME C.F. 3

Debacle da SD no campo do Carral, que na tarde de onte foi inferior a un Corme que tivo un bo día e gañou o partido con claridade.

ALINEACIONS:
SD SOFAN. Costa, Mutio (Carro m.61), José, Gende, Gustavo, Pizo, Juanjo, Pablo Vazquez, Cristian, Pombo(You m.70) e Eloy (Varela m.70)

CORME CF. Suso, Adolfo(Josiño m. 82), Diego Muxica, Tupa (Martin Mendez m.26), José, Felipe, Martin Torrado (Brais m9), Juan, Iago, Rafa Valiña e Alejandro.

ARBITRO, Roberto Amor Vazquez, sin problemas. Amonestou a Tupa, Muxica, e Martin Mendez do Corme, e expulsou a Jose do Sofan no minuto68

GOLES: 0-1 M. 44 o cadete Martin Mendez ó aproveitar un rexeite na area. 0-2 m 76 Alejandro senta a toda a defensa da SD e bate facilmente a Costa. 0-3 m. 83 Josiño dende o vertice da area grande metea por toda a escadra. 1-3 m. 88 Cristian revolvese ben dentro da area e marca de forte tiro raso.

Mal partido dos locais, que sairon con moitos brios, dominando o balon no medio do campo, pero o gas duroulle 15 minutos, os que tardaron os medios do Corme en poñerse a tocar o balon con criterio. Ainda que no primeiro tempo non chegaron con claridade á meta de Costa si que tiveron o control do partido, con Juan exercendo de jefe do medio campo, e Alejandro e Brais intentando meterlle balons a Iago, que estivo moi incisivo onte. Os locais tentarono en un par de contras, con un Eloy inspirado ainda que se foi apagando co paso dos minutos. Foi él quen realizou unha boa xogada por banda que Cristian rematou cerca do pao de Suso. O noso dianteiro voltou a rematar en posicion acrobatica pero Suso detivo o balon, moi seguro toda a tarde. Pizo lanzou unha falta ó longueiro na mellor ocasion do primeiro tempo.

O gol xusto antes do descanso desmoralizou ós locais, que ainda que sairon apretando no segundo tempo, e ca entrada de Carro poideron nivelar a contienda, a expulsion de Jose acabou de romper o match. A sd pasou a xogar practicamente con 2 defensas e nas contras o Corme sentenciou o partido. Incluso Felipe mandou un penal ó poste. O gol de Cristian non fixo mais que maquillar o resultado, e a ver se serve para que o 9 recupere a racha e volva a ver porta con frecuencia.